Domein De Schatberg 129

TE KOOP: Mooie vrijstaande 6 pers. luxe recreatiewoning met kunstof dakkapel, gelegen op een mooie grote kavel (129) van 620 m2 aan het water met uitzicht over het grote meer, op Domein De Schatberg.

Prijs: € 275.000,-- k.k. (prijs is incl. inventaris)

Indeling benedenverdieping:
Vanuit hal toegang tot geheel betegeld separaat toilet, c.v. ruimte met wasmachine aansluiting en open woonkamer/keuken. Keuken is gunstig gelegen aan wegzijde en voorzien van vaatwasser, koelkast en combi magnetron. Slaapkamer met geheel betegelde douchegelegenheid op slaapkamer. Zowel woonkamer als slaapkamer hebben openslaande deuren naar het terras.

2e verdieping:
Deze bestaat uit 2 ruime 2 pers. slaapkamers, geheel betegelde badkamer met bubbelbad, douchegelegenheid in ligbad, wastafel en toilet,sauna en overloop, te bereiken via vaste trap vanuit de hal. Tuin met mooi vlonderterras, lux straatwerk en prachtige grote vlonder afgerasterd met mooi gaashekwerk, op het water. Ruime parkeer voor 2 auto’s rechts langs woning.

Deze woning kan voor eigen gebruik worden aangeschaft, maar is ook uitermate geschikt voor de verhuur. Indien gekozen word om de woning te verhuren, dan gaat de verhuur via Landal Greenparcs. 

Meer informatie? 
Stuur een e-mail naar: info@Leisure4all.nl
Of bel: 06 - 225 990 47 en vraag naar John Lemmen.

Vooraanzicht bungalow

Terras achterzijde bungalow

Woonkamer

Keuken

Slaapkamer met badkamer op benedenverdieping

Badkamer 1e verdieping