Domein De Schatberg 84, Boerderijwoning type 6D2

TE KOOP: Een mooie, nabij het water, gelegen 6-persoons 2 onder 1 kap vakantiebungalow. De woning ligt in totaal met 8 woningen in een hofje. Binnen in het hofje ligt een klein pleintje. De woning is in 2007 helemaal gerenoveerd en er is nieuw interieur geplaatst.

Prijs € 125.000,- K.K. De woning is inclusief alle inventaris.

Indeling benedenverdieping:
Sfeervolle woonkamer met openslaande tuindeuren. Open keuken voorzien van keukenblok met apparatuur (afzuigkap, gaskookplaat, combimagnetron, koel-vries combinatie, en een vaatwasser). Beneden een ruime slaapkamer met tuindeuren en is voorzien van laminaatvloer met boxspringsbedden en vaste nachtkasten aan de muur. Ruim geheel betegeld toilet. Badkamer met ligbad en vaste wastafel geheel betegeld. Berging aan de achterkant van de woning waarin de cv installatie is geplaatst

Indeling 1e verdieping:
De bovenverdieping is geheel voorzien van laminaatvloer met op beide slaapkamers boxspringsbedden. Badkamer is voorizen van een douche en een toilet.

Indien gekozen wordt om de woning verhuur klaar te laten maken, dan gaat de verhuur via Landal Greenparcs. U kunt uiteraard ook er voor kiezen om de woning alleen voor eigen gebruik aan te schaffen.

Meer informatie? 
Stuur een e-mail naar: info@Leisure4all.nl
Of bel: 06 - 225 990 47 en vraag naar John Lemmen.

 

Vooraanzicht bungalow

Woonkamer

Woonkamer

Slaapkamer

Zijaanzicht Bungalow