Stacaravan - Breughellaan 2658B

TE KOOP: 6/8 persoons stacaravan met veranda, tuinhuisje en prieeltje. 

Vraagprijs: € 68.000,-
(incl. inventaris, excl. stageld en overdrachtskosten) 

Type: Burstner - 10,1 x 3,8 meter
Aantal pers: 6 tot 8

De entree, die zich bevindt bij de grote veranda, geeft toegang tot de keuken en woonkamer. In deze ruimte is een zespersoons hoekbank met extra slaapbank aanwezig. De keuken is voorzien van een vierpits gasstel, koelkast, oven en afzuigkap. 

De stacaravan beschikt over drie slaapkamers. In de hoofdslaapkamer bevindt zich één tweepersoonsbed en een hang/legkast. Slaapkamer twee is voorzien van twee eenpersoonsbedden en slaapkamer drie is voorzien van één eenpersoonsbed. Zowel in slaapkamer twee als drie bevindt zich een kastruimte. 

In de badkamer is een douche, wastafel en spiegel aanwezig en in het pand bevindt zich een separaat toilet.

De inpandige berging beschikt over een wasmachineaansluiting. De stacaravan wordt verwarmd middels een Trumakachel met ringverwarming en is aangesloten op het aardgasnetwerk. Bovendien is er airco aanwezig om de stacaravan te koelen of te verwarmen. 

De overkapping met keukenblok en eet- en zithoek geeft uitzicht over de mooi aangelegde tuin, voorzien van kunstgras, luxe prieel en een tuinhuisje.

Het tarief voor de jaarplaats categorie 4 bedraagt in 2020/2021 €2885,- (excl. toeristenbelasting, afvoer grofvuil en voorschotten water en energie). De overdrachtskosten bedragen €300,-.

Info: Bel Leisure4al op 06 22 59 90 47 en vraag naar John Lemmen. 

Foto's

Foto's