Domein De Schatberg 118

VERKOCHT! - Te koop: mooie, vrijstaande 12 pwersoons luxe recreatiewoning, gelegen op een mooie grote kaven van +/- 815 m2 aan de bosrand tegen de golfbaan op De Schatberg. Deze woning is uitermate geschikt voor de verhuur.

Vraagprijs: € 398.000,- k.k. (incl. inventaris)

Indeling benedenverdieping:
vanuit de hal toegang tot de geheel betegelde separaat toilet, woonkamer met open keuken en tot de 2 openslaande deuren naar het tuinterras. De keuken is voorzien van een afzuigkap, 6 pits gasfornuis met wok brander, vaatwasser, combi magnetron en een grote koel- en vrieskast.

Via het halletje vuit de woonkamer toegang tot de 2 persoons slaapkamers en de geheel betegelde badkamer v.v. toilet, wastafel en douchgelegenheid.

Vanuit de woonkamer ook rechtstreeks toegang tot de grote bergkast onder de trap en een royale berging. De woning beschikt over een mooie, grote tuin gelegen op het zuiden en voorzien van 2 aangelegde terrassen

Indeling bovenverdieping:
via de overloop heeft u toegang tot vier 2 persoons slaapkamers (1 slaapkamer is voorzien van een zonnebank), 2 geheel betegelde badkamers waarvan 1 met douchegelegenheid in het bubbelbad en de ander met douchegelegenehid en toegang tot een mooie infrarood sauna. Beide badkamers zijn voorzien van een dubbele wastafel en toilet.

Indien gekozen word om de woning te verhuren, dan gaat de verhuur via Landal Greenparcs als 12 persoons woning. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de woning alleen voor eigen gebruik aan te schaffen.

Meer informatie?
Stuur een e-mail naar: info@Leisure4all.nl
Of bel: 06 - 225 990 47 en vraag naar John Lemmen.

Vooraanzicht woning

Achteraanzicht woning

Keuken

Badkamer met infra rood sauna