VERKOCHT! - Stacaravan - Breughellaan 2442A

VERKOCHT! - TE KOOP: 6 persoons stacaravan met veranda (honden toegestaan)

Vraagprijs: € 25.000,- 
(incl. inventaris, excl. stageld en overdrachtskosten)

Type: BK Bluebird Savannah -  11 x 3,7 meter
Aantal personen: 6

De entree van de stacaravan bevindt zich bij de grote veranda die is voorzien van kunststof zeilen. In de keuken is een vierpits gasstel, koelkast, oven en pizzaoventje aanwezig. Verder bevindt er zich in de woonkamer/keuken een grote zithoek. 

 De stacaravan beschikt over drie slaapkamers. In de hoofdslaapkamer bevindt zich één tweepersoonsbed en een hang/legkast. Slaapkamer twee is voorzien van twee eenpersoonsbedden en slaapkamer drie is voorzien van één eenpersoonsbed. Zowel in slaapkamer twee als drie bevindt zich een kastruimte. 

In de badkamer is een douche, wastafel en spiegel aanwezig en in het pand bevindt zich een separaat toilet. 

De stacaravan beschikt over een nieuwe geiser en wordt verwarmd met een Whidney gaskachel. Verder is in de stacaravan een airco aanwezig om te koelen en te verwarmen. 

Vanuit de zithoek onder de overkapping kan genoten worden van de buitenlucht. Het naastgelegen tuinhuisje(2,45m x 2,45m) zorgt voor extra opslagruimte. 

Het tarief voor de jaarplaats categorie 4 bedraagt in 2020/2021 €2885,- (excl. toeristenbelasting, afvoer, grofvuil en voorschotten water en energie). De overdrachtskosten bedragen €300,-. 

Info: Leisure4all 06-22599047 vragen naar John Lemmen

Foto's

Foto's

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.